All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

MODERNA TERETANA ZA FITNESS I DRUŽENJE

loading...

MODERNA TERETANA ZA FITNESS I DRUŽENJE – U prostorijama nekadašnje banke, španski arhitektonski biro “i! arquitectura” napravio je jedinstven dizajn enterijera za teretanu

 


U prostor za vježbanje uneseni su elementi i detalji neočekivano za jednu teretanu, poput upečatljivih lustera, česterfild kožne sofe, mini bara kao i raznih biljaka, i na taj način je kreiran savršen prostor za rekreaciju, druženje te opuštanje.


Teretana “CLUB Xll” opisana je kao “mikrosvijet u kojem se osjećamo zgodnim, snažnim i punim energije”. Njen centralni dio ispunjen je spravama za vježbanje, a zona kod mini bara namjenjena je prvestveno za relaksaciju.


U prostoru ispunjenom svjetlošću dominiraju tople boje od drveta, kože i zlatne refleksije lustera na tamno sivoj pozadini. Ista paleta boja i materijala zastupljena je i u svlačionicama koje nisu ostale zaboravljene.

Tags: , , ,


Fatal error: Out of memory (allocated 61304832) (tried to allocate 20480 bytes) in /srv/users/serverpilot/apps/dizjandoma/public/wp-includes/taxonomy.php on line 3217