All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

MALI GLAMUROZNI DOM IZ DANSKE

loading...

MALI GLAMUROZNI DOM IZ DANSKE – predstavljamo vam stan jednog pisca, fotografa i modnog dizajnera, čije se vještine mogu jasno vidjeti iz njenog dizajna


Ovaj skadninavski stan nije baš tipično nordijski, jer nakon svega, pripada Aniki von Holdt, umjetnici koja se uporedo bavi i sa nekoliko različitih pravaca iz ovog svijeta. Pored toga, ovaj stan sadrži mnoštvo elemenata iz sfera njezinih zanimanja i glamura koji nije tipično samo iz danskog stila interijera.

Anika je izabrala mnokromatsku paletu boja, sa nekoliko kontrastnih elemenata. Može se slobodno kazati da je ona koristila minimalistički stil glamuroznih detalja i vanvremenskih elemenata. Anika kaže kako voli kupovati namještaj i asesoare vanvremenskog stila koji sadrže određene nepravilnosti jer oni mogu biti predivni kada ih upotrebljava u širokom ospeg dekorativnih karakteristika. Jasno se može uvidjeti da vlasnica stana jako voli dekoriranje, modu, dizajn i fotografiju koji su unijeti vješto u cjelokupnu tematiku stana.

Prostorije interijera su prostrane i odlično osvijetljene, što predstavlja tradicionalne karakteristike skandinavskog stila. Unutra se mogu vidjeti tradicionalni bijeli drveni podovi te bijeli zidovi, ali se također mogu vidjeti i odvažni dodiri glamura, kao što su uvećane crno / bijele fotografije, veliki profinjeni metalni okviri ili krznene komponente.

 

Tags: , , , ,

Related posts