All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

LUKSUZAN DIZAJN TEPIHA

loading...

LUKSUZAN DIZAJN TEPIHA – renomirani italijanski brend “Illulian” dominira na svjetskoj sceni luksuznih ručno rađenih tepiha


Više od pola vijeka, renomirani italijanski brend “Illulian” dominira na svjetskoj sceni luksuznih ručno rađenih tepiha, a na ovogodišnjem sajmu “Maison&Objet” koji se održao u Parizu od 20. do 24. januara, “Illulian” je predstavio svoje najnovije luksuzne kreacije, koje su zaista jedinstvene po pitanju kvaliteta i dizajna.

Na štandu kompanije su, osim dosadašnjih bestselera, predstavljeni i noviteti iz kolekcija “Design” i “Palace” i odmah su privukli veliku pažnju posjetilaca, ali i brojnih medija. Mi vam predstavljamo samo neke od modela iz ovih kolekcija koje će dominirati luksuznim enterijerima širom svijeta u narednom periodu.


Šarene boje i geometrijski motivi modela “Skyla” i “Woodstock”, uz razigrane šare modela “Ocean” obogatili su kolekciju “Design”, koju odlikuju promjerci modernog minimalističkog dizajna sa cvijetnim i geometrijskim motivima, u skladu sa posljednjim modnim trendovima.

Tags: , ,

Related posts