All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

LJEPOTA MODERNE ARHITEKTURE

loading...

LJEPOTA MODERNE ARHITEKTURE – inspirirana pješčanom i pošumljenom parcelom na kojoj se nalazi, ova kuća koristi svaki pozitivni aspekt svoje lokacije


U pitanju je kuća koja igra ulogu vikendice, a prostire se na više razina, s djelomično spuštenim planom prostora. Njezina konstrukcija i čitav koncept su djelo dugotrajnog procesa razmišljanja, koji su sigurno sastavili jako kreativni ljudi.

U ovu kuću ulazite na njenoj srednjoj razini, odnosno prostoru u kojem su svoje mjesto pronašle kućni ured i dvije spavaće sobe. Iznad toga, nalazi se otvorena kuhinja i dnevni boravak, dok se u donjem dijelu kuće nalazi glavna spavaća soba, kao i garaža i pomoćna prostorija, koja je djelomično ukopana u pješčano okruženje.

Glavna, naizgled nedovršena struktura od betona savršeno diktira protok između katova svojim nježnim padinama, dok drvo, čelik i anodizirani aluminij doprinose robusnom izgledu čitavog koncepta.

Eksterijer ove kuće obložen je drvetom, koje razbijaju prozori iz kojih se pruža pogled na dinu i dolinu. Ova kuća odiše zen ambijentom, koji bi je učinio savršenom za nekog pisca, umjetnika ili usamljenika koji želi uživati ​​u svakom svom tihom trenutku.

Tags: , , ,

Related posts