All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

LAMPE KOJE IMITIRAJU PLOŽAJE MJESECA

loading...

LAMPE KOJE IMITIRAJU PLOŽAJE MJESECA – trenutno se nalazimo u vremenu koje obiluje unikatno dizajniranim komadima osvjetljenja

Austrralijski dizajner Ross Gardam dodao je zidne lampe svojoj kolekciji osvjetljanja Polar. Lampa može biti rotirana da bi kreirala efekte nalik pomračenju, a svoju inspiraciju crpi iz mjesečevih mijena kojima možete upravljati animacijom ruke u bilo kom trenutku.

Viseći difuzori ove rasvjete dobivaju osvjetljenje sa zadnje strane, stvarajući krugove svjetla koji su osnovni princip za kreiranje slike mjesečevih mijena. Forme variraju pozicioniranjem difuzora, koji se sa lahkoćom prilagođava. Kada postavite nivo i ugao dodirom ruke. Polar zidno osvjetljenje sadrži obilje pametno dizajniranih kombinacija uglova i sjenu unutar lampi.

Anodizovana zlatna baza Polar lampi, pruža predivnu platformu za montiranje na zidove te u sebi sadrži LED diodu od 13 W. Ovo zidno osvjetljenje je dostupno u raznim bojama i sa dodatnim crno bijelim fleksibilnim konektorima koji pomažu prilikom njegovog pričvršćivanja na zidnu površinu. Disk je dostupan u dvije veličine i različitim opcijama finiša koji variraju u širokim paletama boja.

Tags: , , ,

Related posts