All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

LAMPE INSPIRISANE NEBESKIM TIJELIMA

loading...

LAMPE INSPIRISANE NEBESKIM TIJELIMA – jedne od najboljih kreacija ovog svijeta, nastale su tako, što je netko pokušao riješiti neki problem


Rimska trgovina Pulsar Moonlight, počela je kao organizacija koja je skupljala novac za napuštene životinje. Ideja je bila kreiranje delikatnih okruglih svjetlosnih sistema, koji su rađeni po uzoru na mjesec, a uskoro, ovaj poduhvat ljudi dobre volje, postat će i pravi posao.

Sada, kada se pretvaraju u brend koji će uskoro biti poznat u čitavom svijetu i kojem će rijetko tko moći odoljeti, mjesečeva svjetiljka predstavlja samo jedan od primjeraka koje oni nude. Planete kao Jupiter, Mars i Neptun su također ručno oslikani tako da podsjećaju na prave minijaturne verzije ovih nebeskih tijela.

Ova firma svoje lampe kreira tako što sakupi prozirne “orbite”, odnosno kugle koje se mogu pronaći na vrtnim svjetiljkama, koje su odbačene i koje više nikome nisu od koristi i restauriraju ih te sa njih uklone sve nečistoće. Zatim koriste specijalne akrilne boje i naučne fotografije planeta i mjeseca i kreiraju svoje nevjerojatne reprodukcije s magičnim detaljima.

Tags: , , ,

Related posts