All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KREATIVNE IDEJE: Ideje za pristupačne novogodišnje dekoracije, bez puno troškova i truda!

loading...

KREATIVNE IDEJE: Ideje za pristupačne novogodišnje dekoracije, bez puno troškova i truda!

Kako ulazimo u drugu i zadnju polovinu ovog mjeseca, sve kutije koje družimo u ostavi ili na tavanu mogu biti predivne dekoracije za pranike koju su nam samo par sedmica daleko! Iako svake godine kupujemo mnogo ukrasa i ornamenata i kažemo sebi da je dosta, ipak i ove godine se sigurno probudila želja da napravite ili kupite nešto novo.

Skoro sve prodavnice širom vašeg grada imaju mnogo različitih dekoracija i ormanenata za kupiti ali im je mana što su preskupe. Zašto bi trošili mnogo novca na kupovinu raznih skupih dekoracija kada većinu njih možete napraviti i samu u udobnosti svoga doma sa vašom porodicom i mališanima. Najljepši uradi sam projekti su upravo praznični jer u njima većinom prirustvuje cijela porodica.

Prilikom kreiranja vlastitih ukrasa možete uraditi bukvalno šta god da želite! Možete ukrase i dekoracije prilagoditi svojim mogućnostima, uvjetima i željama. Ne morate više se nervirati kada neki ukras jednostavno neodgovara, kada ga možete napraviti upravo sami. Danas ćemo vam kroz slike pokazati par primjera uradi sam novogodišnjih projekata koje možete vrlo jednostavno napraviti a predivni su!

Tags: , , , , , , ,

Related posts

Leave a Comment

Top