All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KOLEKCIJA MODERNIH DEKORATIVNIH LAMPI

loading...

KOLEKCIJA MODERNIH DEKORATIVNIH LAMPI – šik rasvjeta “Lik and Urban”


Lik osvjetljenje pruža jedan novi izvor inspiracije i dolazi nam u vidu dvije nove zimske kolekcijie iz tvrtke Axo Light, u koje su uključene Lik i Urban lampe okarakterisane jednostavnim te elegantnim dizajnom.

Lik zidne lampe su dizajn Serge i Roberta Kornelinsa i podsjećaju kako funkcionalan i stilski savremen dizajn može biti. Minimalistički i uglađen, oblik ovog osvjetljenja daje priliku za uspostavljenje malih, ali ipak jakih svjetlosnih izvora, praveći svjetlosni snop reflektiran na stropu.

Sa Urban osvjetljenjem koje je dizajnirao Dima Loginof, potvrđen je interes za arhetipske geometrijske oblike koji jako lahko mogu postati različiti vidovi konteksta. Urban lampe su dostupne u raznim veličinama te dvije verzije, visećoj i stropnoj.

Obje zbirke su prezentovane u vanvremenskoj bijeloj boji ili u modernim metalik nijansama bakra i nikla. Ove lampe mogu pristati i svakom modernom ili minimalističkom interijeru, bilo da je on sastavni dio kućnog ili javnog ambijenta.

Tags: , , , ,


Fatal error: Out of memory (allocated 61304832) (tried to allocate 20480 bytes) in /srv/users/serverpilot/apps/dizjandoma/public/wp-includes/class-wp-term.php on line 199