All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KANCELARIJA U PRIRODI: OD SADA MOŽETE RADITI GDJE GOD POŽELITE

loading...

KANCELARIJA U PRIRODI: OD SADA MOŽETE RADITI GDJE GOD POŽELITE – kada pomislite na kancelariju, sigurno posljednja stvar koja će vam pasti na pamet jeste bašta


Kancelarijski prostor je po definiciji rezervisan za poslovne zgrade. U izuzetnim okolnostima, prilikom rada od kuće, jedna prostorija u domu ili njen dio može da se transformiše u mjesto za rad. Međutim, prilično interesantno rješenje jeste izmještanje kancelarije u dvorište.

Arhitektonska firma Innovation Imperative projektovala je kućnu kancelariju u obliku baštenske kućice, koja predstavlja mirno mjesto na kojem mogu na miru da se obave radni zadaci, a da pritom pogodnosti doma uvijek budu pri ruci. Mala, i udobna, kućica je specijalno dizajnirana tako da zadovolji sve potrebe rada od kuće. Nakon radnog dana, kućica se odlično uklapa u dvorišno okruženje te ne remeti dvorišnu atmosferu.

Istovremeno kompaktan te vizuelno privlačan dizajn predstavlja sjajan dodatak u svakom dvorištu, dok pritom oslobađa prostor u domu namjenjen kancelarijskom materijalu.

Tags: , ,

Related posts