All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KAKO SLOŽITI STVARI BEZ ORMARA

loading...

KAKO SLOŽITI STVARI BEZ ORMARA – nisu svi opremljeni velikim ormarima u koje mogu odložiti svoju garderobu

Ako živite u manjem stanu, svakako da nemate baš dovoljno prostora koji možete tek tako izdvojiti za veliki ormar, pa čak i u dnevnoj sobi. U tom slučaju, možete odbaciti višak drage  garderobe, ili ako vam nošenje istog odijela do kraja živote ne predstavlja problem, možete u našoj galeriji pogledati neke od najboljih ideja kojima možete prilagoditi garderobu svakoj veličini prostora i bez njegove okupacije ormarima.

Gdje se nalazi najbolje mjesto na kojem možete izgraditi svoju ugradbenu ostavu? Najbolji odgovor glasi u vašoj spavaćoj sobi, posebno u glavnoj. Ne osjećaju se svi sasvim ugodno onda kada su njihove stvari ili privatni predmeti izloženi, tako da, ako se osjećate previše ranjivima prateći prethodni korak, slobodno prekrijte prostor koji ste već prije odredili za odlaganje stvari. Ovo je lagan postupak koji zahtijeva samo jedan dio lijepe tkanine, te malenu zavjesu. Tako, uz vrlo malo uloženog truda možete ipak imati ormar, koji s punim pravom nosi to ime.

Još jedna od istaknutih rješenja za odlaganje garderobe predstavlja ugradnja polica i ormarskih šipci za vješanje, koje bi se uklopile sa vašim ormarom butik stila. Okačite nekoliko polica na različitim visinama kako biste istakli svoje predmete, napravili dom za vašu voljenu obuću, ili jednostavno, mjesto na koje možete staviti svoje hlače.

Tags: , , , ,

Related posts