All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

Kako organizovati ostavu u maloj kuhinji

loading...

KAKO ORGANIZOVATI OSTAVU U MALOJ KUHINJI – određeni detalji kuhinjskog dizajna djeluju previše očigledno i privlače našu pažnju automatski

Većina modernih domova jednostavno nemaju dovoljno prostora za velike ostave, a ponekada vlasnici i nemaju neku potrebu za tolikim prostorom za odlaganje stvari. Ostavinski plakari zauzimaju puno manje prostora i nude mnogo centralizovanije mjesto za odlaganje stvari.

Ovo znači da sve što vam je potrebno uvijek može biti na dohvat ruke i za razliku od pravih ostava, ovdje nije potrebno da se penjete uz ljestve kako biste uzeli nešto sa najviše police. Naravno, postoji i mogućnost pretvaranja jedne od vaših kuhinjskih polica u ostavinski element, ali uklapanje pravog elementa u postojeću kuhinju zaista može donijeti pravi uticaj.


Pošto ovde govorimo o idejama za kreiranje ostave koja štedi prostor vase kuhinje, veoma je važno zapamtiti da tradicionalne ostave ili elementi za skladištenje u kuhinjama, nisu jedine opcije. Ponekada jedna zaboravjena niša ispod stepeništa odmah do kuhinje, bilo koji komad namještaja koji ne koristite, a smješten je oko kuhinjskog prostora, takođe moze poslužiti kao ostava.

Ako razmišljate o prilagođavanju svog ambijenta, dodavanje polica, ili čak, nekoliko pletenih korpi kao i barskih kolica, upareno sa pravim osvjeljenjem, može pretvoriti dosadne uglove i niše u predivne ostave.

Tags: , ,

Related posts

Leave a Comment

Top