All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

INOVATIVNI LUSTERI OD UNIKATNIH MATERIJALA

loading...

INOVATIVNI LUSTERI OD UNIKATNIH MATERIJALA – svakoga dana se susrećemo sa inovativnim i osvježavajućIM dizajniranim elementima domaćinstva

Nut-C lusteri dolaze u najnovijoj kolekciji rasvjete i imaju dizajn koji podsjeća na boce, a kreiran je unikatnim uklapanjem materijala potpuno nekonvencionalnim kada se radi o kreiranju osvjetljenja.

Moderni dizajneri mogu biti inspirirani bilo čim tokom svog stvaranja. Dizajner Julija Kononenko predstavila je kolekciju jako dopadljivih komada osvjetljenja Nut C i Nut S. Da li je ona tokom njihovog kreiranja bila inspirirana bocama ili ne to ne znamo, ali ovi lusteri definitivno podsjećaju na njih.


Nut-S lusteri pravljeni su od metala, drveta i kože, a dolaze kao idealne varijante za manje površine. Rasvjeta iz linije Nut-C izgleda slično kao i ona iz S zbirke, ali varira u veličinama i pomalo u dizajnu, jer su njezini lusteri nešto malo veći. Unikatna kombinacija materijala, potpuno nekarakteristična za osvjetljenje, čini da ovi lusteri izgledaju posebno stilski, iako se na trenutak, njihov dizajn može učiniti krajnje jednostavnim.

Tags: , , ,

Related posts