All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

IDEALANO RADNO MJESTO ZA TINEJDŽERE

loading...

IDEALANO RADNO MJESTO ZA TINEJDŽERE – radni stolovi bi trebali da budu kul i lijepo parče namještaja koje se dobro uklapa sa enterijerom tinejdžerske sobe

 


Dosadni i klasični primjeri stolova ne dolaze u obzir u sobama tinejdžera jer se ne uklapaju u njihov živahni duh. Zato vam predstavljamo neke od modela italijanske kompanije Zalf koji se odlično uklapaju u tinejdžerski ambijent.

Pored radnih stolova, ovaj namještaj ima i dosta prostora za odlaganje knjiga, sveski te elektronskih spravica. Namještaj za tinejdžerske sobe uglavnom se radi od univera dok se slabije korisiti MDF jer je skuplji.

Bijele, pastelne nijanse plave, roza, zelene u kombinaciji sa teksturama drveta najbolje će se uklopiti u enterijeru tinejdžerske sobe.

Kako bi se uklopio i sa ostatkom namještaja, dizajneri savjetuju da se materijal koji se koristi za izradu radnog stola pojavi na još nekom elementu u sobi. U ovom slučaju to je ploča iznad uzglavlja kreveta. Ovo je prednost kod izrade namještaja po mjeri jer možete odlično uklopiti materijale ražličitih komada namještaja.

Tags: , , ,

Related posts