All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

IDEALAN NAMJEŠTAJ ZA VAŠ VRT

loading...

IDEALAN NAMJEŠTAJ ZA VAŠ VRT – vrijeme je da polahko počnemo razmišljati o proljetnom uređenju našeg doma


Predstavljamo vam novinu kompanije Manutti, koja je specijalijalizirana za kreiranje elegantnog i ekskluzivnog namještaja za eksterijer, sa obilježjem “Made in Belgium” i jedinstvenom estetikom tog podneblja.

Ovaj brend se ne bavi samo namještajem, stolovima i aksesoarima, nego predstavlja i pionira u polju modularnih sofa, komada namještaja visoke mode kojima je posvećena posebna pažnja kada govorimo o završnim detaljima te finim šavovima.

Stefan De Vinter, vlasnik i dizajner ove firme, uspješno je kreirao novu generaciju namještaja za eksterijer, jer je uspješno transponovao ambijent dnevnog boravka u otvorene dijelove našeg doma.


Manutti kompanija nam je za ovu proljetnu sezonu pripremila San, iskonski i skulptuiralni komad namještaja inspirisan japanskom umjetnošću, koji je namjenjen svim pravim ljubiteljima kvalitetnog dizajna.

Tags: , , ,


Fatal error: Out of memory (allocated 29847552) (tried to allocate 20480 bytes) in /srv/users/serverpilot/apps/dizjandoma/public/wp-includes/wp-db.php on line 1889