All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

DRVENE PALETE ZA VAŠ VRT

loading...

DRVENE PALETE ZA VAŠ VRT – zamislite tegle, stolove, male vrtne klupe, pa čak i nadstrešnice izrađene od prelijepih jednostavnih drvenih paleta


Palete prekrivene sa zelenilom i cvijećem mogu postati dio vašeg dvorišnog uređenja. Sve što trebate jest naučiti kako da koristite jednostavnu drvenu paletu u vašem dizajnu te kako na originalan način reciklirati drvo.

Drvene palete su zaista lagane za montažu i pronašle su svoju ulogu u brojnim projektima reciklaže, koji su zaista funkcionalni i korisni. Nađite paletu u trgovini građevinskog materijala ili supermarketu. Većina trgovina koristi palete u transportu robe, a nakon preuzimanja se uglavnom bacaju. Ako imate bilo kakvu šansu da ih nabavite besplatno, učinite to.

Nakon što ste donijeli kući  paletu ili nekoliko paleta, počnite pripreme za vaš projekat za vrt. Zavisno o tome što imate na umu možda ćete morati neke zakucati ekserima ili rastaviti. Koristite i brusni papir kako biste izgladili oštre rubove i slično.

Za vrt ukrašen paletama potrebno je ostaviti prostora između dasaka, ukoliko planirate zasaditi cvijeće u palete. Napunite vašu paletu zemljom i zasadite vaše omiljene biljke. One mogu poslužiti i kao vodoravne tegle ili police za tegle u vašem dvorištu.

Tags: , , , ,


Fatal error: Out of memory (allocated 23556096) (tried to allocate 20480 bytes) in /srv/users/serverpilot/apps/dizjandoma/public/wp-includes/wp-db.php on line 1889