All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

DIZAJNIRANI NAMJEŠTAJ I ŠIK ENTERIJER

loading...

DIZAJNIRANI NAMJEŠTAJ I ŠIK ENTERIJER – dobrodošli u dom dizajnera enterijera Sandre Benhamau u Parizu


Dnevna soba je veoma prostrana, sa podom prekrivenim parketom i belim zidovima i plafonom. Predivan dizajnirani luster sa staklenim kuglama ističe plafon. Nameštaj je postavljen mornaričkim somotom, dok reflektujući stakleni sto upadljivog oblika savršeno kompletira čitavu kompoziciju. Veliki umetnički komadi pomažu da prostor izgleda veoma elegantno.

Kuhinja poseduje jedinstven, eklektičan stil, podne pločice u modernim obrascima uparene sa toplo obojenim kuhinjskim elementima. Nameštaj je kompletiran crno/belim radnim površinama i modernim plafonskim lampama kreiranim od stakla. U kuhinji posoji i nekoliko staklenih elemenata namenjenih odlaganju stvari i aksesoara od nerđajućeg čelika. Trpezarijski sto je kreiran od reflektujućeg stakla i svetlo obojenog drveta stolica koji zajedno izgledaju izvanredno.

Glavna spavaća soba predstavlja veoma umirujuć ambijent dekorisan svim nijansama bele boje u spektrumu. U ovoj prostoriji se još nalaze i veoma lep drveni garderober, nekoliko crvenih akcentnih elemenata, kao i tanke krem zavese koje pružaju preko potrebnu privatnost kada se za njom ukaže potreba. Mekane teksture i površine zidova i nameštaja predstavljaju komponente koje definišu ovu prostoriju.

Tags: , , ,

Related posts