All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

Dizajn doma: Pet ideja za URADI SAM NAMJEŠTAJ od paleta!

loading...

Dizajn doma: Pet ideja za URADI SAM NAMJEŠTAJ od paleta!

Uradi sam projekti su zabavni i interestantni međutim zahtijevaju vremena i malo kreativnosti. Definitivno nisu za svakog, pogotovo ako ste nestrpljivi jer da bi projekat ispao kako treba potrebno vam je vremena i dobrog raspoloženja.

Zašto bi davali novac za različite komade namještaja kada možete napraviti i sami svoj, prema mjeri i kako god vi želite.

Danas vam donosimo veoma zanimljivih 5 uradi sam projekata i ideja koje vam se možda mogu dopasti. Sve što vam je potrebno za pravljenje ovih stvari su alat i naravno – palete!

Od paleta se mogu napraviti razne moguće stvari, od stolova, stolica, bračnih kreveta, šankova i mnogo toga. Za vas smo izdvojili pet najpopularnijih projekata i nadamo se da će vam se dopasti.

Napravite stolić za dnevni boravak od paleta. Možete mu dodati točkiće ali i ne morate. Prefarbajte u koju god boju želite.

Ljudi često prave od paleta i namještaj za TV. Veoma jednostavno se pravi a možete ga lakirati ofarbati – kako god želite.

Jednostavno možete napraviti i šank, bilo za vani ili unutar doma – kako god, ukrasit će vaš dom i upotpuniti prostor.

Namještaj od paleta nije toliko teško napraviti ali krajnji rezultat je fantastičan!

Krevet od paleta je najlakše napraviti od svih ovih projekata. Dobra stvar kod paleta, ako ne i najbolja je ta što imate solobodu da pravite po kojim god dimenzijama želite a izgledat će unikatno i predivno!

Tags: , , , , ,

Related posts

Leave a Comment

Top