All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

BISER TAJLANDA

loading...

BISER TAJLANDA – biser Andamanskog arhipelaga i najveće ostrvo na Tajlandu, Puket, karakterišu impresivne i duge pješčane plaže


Kada poželite da nađete mir, da se izolujete od radoznalih pogleda i gužve, onda je za vas pravi izbor Villa Sonata, privatni vila risort koji se poput skrivenog dragulja skrio u srcu kvarta Čalong (Chalong). Shvatićete već na prvom koraku zašto je ovaj resort sa 21 vilom pravo rajsko mjesto za odmor vaše duše i tijela.

   
Spoj modernog i tradicionalnog, industrijskog, boemski romantičnog stila, vješto emituje melodiju koja svojim zvucima nikog ne ostavlja ravnodušnim. Velike crno-bele pločice odlično su uklopljene u tradicionalne viseće pletene ljuljaške, mermerni pult, lokalnu rasvjetu i multikolorističke dekorativne jastuke.

   
Ne propustite da iskusite tajlandska kulinarska umjeća u restoranu koji je egzemplar industrijskog stila. Kombinacija kovanog gvožđa, drvenih podova, mermera i stolica od pletenog pruća daje jedan šik prostor gde ćete uživati u pikantnoj Thai kuhinji. U ponudi je takođe i ostala azijska i internacionalna kuhinja.

   

 

Tags: , ,

Related posts