All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

BEŽIČNA TASTATURA U OBLIKU STARTE PISAĆE MAŠINE

loading...

BEŽIČNA TASTATURA U OBLIKU STARTE PISAĆE MAŠINE – kucanje bilo čega dužeg od riječi ili rečenice na vašem tehničkom uređaju može predstavljati pravi napor, zato su ove bluetooth, bežične tastature danas sve popularniji izbor

Brojni tablet računari različitih proizvođača, dolaze sa velikim ekranima osetljivim na dodir, ali i natprosečnim gabaritima, koji su, za razliku od onih običnih pametnih telefona osetljivih na dodir, poprilično kabasti te veoma kompleksni za držanje i korišćenje.

Kompanija Elretron spremna je zato da lansira svoju ličnu verziju ovog pomagala poznatu kao PENNA, a ova tastatura podsjeća na retro pisaće mašine, ali uprkos ovakvom izgledu, ona je sve samo ne antikvitet. Pored funkcionalnosti, PENNA cilja i ka tome da obezbijedi stilski dizajn koji ćete sa ponosom istaći na svom stolu.

Za tri godine razvoje i proizvodnje, PENNA tastature nude osjećaj mehaničke mašine za kucanje sa ključnim tasterima koji vas upozoravaju da li zaista otkucavate ili ne, pomažući vam tako da redukujete greške. Tastatura je dostupna sa dijamantski te kružno oblikovanim ključnim tasterima radi ugodnijeg osjećaja koji navodi na daleko preciznije kucanje ili retro hromiranim dugmićima nalik onima na staroj mašini za kucanje, u zavisnosti od toga šta preferirate.

Tags: , , ,

Related posts