All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

AUTOMATIZOVANE ŽALUZINE: DA ILI NE

loading...

AUTOMATIZOVANE ŽALUZINE: DA ILI NE – evo zašto ih trebate ugraditi

Bezbijednost

Žaluzine (spoljni venecijaneri), pružiće vam doživljaj poigravanja sa prirodnom svjetlošću, eliminišući neželjene refleksije. Ove žaluzine imaju lamele poput onih na roletnama, ali su rađene od aluminijuma i otpornesu na sve vremenske uslove. Osnovna prednost spoljnih venecijanera jeste ušteda vašeg vremena i veća zaštita prozora od one koju nudi većina alternativnih rješenja. Naravno, ako su žaluzine automatizovane, navedene karakteristike su i dodatno uvećane.

Iskustvo

Različiti prozorski kapci prisutni na našem tržištu obezbjeđuju zaštitu za prozore i vrata uz sigurno zatvaranje te dugotrajnost. Ali, ono što ovakvi kapci ne nude je delikatna igra svjetlosti, poput one koja se emituje kroz roletne. Zahvaljujući fleksibilnim lamelama, žaluzine mogu dati isti efekat uz odličnu mogućnost kontrole svjetlosti u vašem domu prema dobu dana te potrebama ukućana.

Štedi novac

Kada je rješenje jedinstveno te funkcionalno a uz to štedi novac, nema mesta za sumnju. Jedan od glavnih argumenata motorizovanih roletni odnosi se na uštedu. Žaluzine utiču na bolju izolaciju u kući, štiteći vaš dom kako od ljetnjih vrućina tako i od padavina i hladnoće.

Tags: , , ,

Related posts